Het liefst speel ik de hele dag met mijn poppen, luier verschonen en aankleden enzo, maar de pop gaat op de gang als ze straf heeft! Ik speel graag buiten met buurtkindjes. Ik neem soms rustmomentjes en dan ga ik filmpjes kijken op mijn Ipad. Het liefst ga ik naar de dierentuin, daar word ik heel blij van.

Nika gaat 4 dagen in de week naar school, en daar heeft ze het erg naar haar zin. Haar ontwikkeling is met stappen vooruit gegaan, vooral in het spreken! Ze is een vrolijk, lief en gevoelig meisje, met een eigen sterke wil. Naast PTLS heeft Nika ook een Mono-nier en Craniosynostosis (aandoening aan haar schedel).

Ik kan goed knuffelen en ben meestal heel erg blij en enthousiast. Ik vind het fijn als het rustig is om me heen, dan kan ik heerlijk spelen. Wat ik het allerliefste doe is mijn speelgoedauto’s achter elkaar zetten of spelen met de duplo.

Ik kan nog niet praten, maar ik oefen wel met plaatjes om zinnen te maken. Ik vind het lastig als anderen verdriet hebben of als er teveel geluiden om me heen zijn. En ik heb een enorme hekel aan losse haren van mijn mama, die liggen vaak overal! 
 
Kymani is een heel vrolijk jongetje met een bijzonder lief karakter. Het is heel makkelijk om van hem te houden, hij pakt je zo in met zijn lieve lach. Hij verrijkt ons leven enorm en maakt het soms ook wel lastiger. Kymani leert het beste als hij in een rustige omgeving is, 1 op 1 met iemand zijn is het fijnste. Van teveel geluiden of huilende kinderen kan hij helemaal dichtslaan, school is daarom soms ook wat lastig. Maar het gaat steeds een stapje beter. Hij blijft vooruitgaan in zijn ontwikkeling op zijn tempo. Wij zijn trots!

Het liefst speel ik met mijn barbie’s en LOL poppetjes. Ook ben ik erg handig met mijn iPad, en verbaas ik papa en mama weer elke dag wat ik daar zelf op kan vinden en spelen. Elke dag ga ik met de bus naar school. Daar is het fijn en rustig. Op zaterdag ga ik om de week naar de opvang. Daar gaan we zwemmen of naar de dierentuin met andere leuke kindjes. Verdrietige mensen wil ik meteen opvrolijken of troosten, of ik je nu ken of niet, jij mag mijn vriend of vriendin zijn!

Sam is een vrolijk en lief meisje. Elke dag is een uitdaging, maar het is ook gezellig! Ze kan goed vertellen wat ze wil en nodig heeft. Ze kon lopen met 22 maanden en  begon met praten toen ze 2 jaar was en leert nog elke dag bij. Ze blijft ons verbazen: toen ze 4 was, pakte ze het fietsje van het buurmeisje (zonder zijwieltjes) en fietste er zo op weg.

Ik hou heel erg van voetbal. Eerst was ik voor Ajax, maar nu voor FC Utrecht. En Formule 1 vind ik geweldig, en natuurlijk ben ik groot fan van Max Verstappen. Ik voetbal zelf ook, bij Forza Friends (G-voetbal), ik kan goed verdedigen en van veraf scoren. FIFA spelen op de Playstation doe ik het liefst, en F1 op m’n racesimulator! Ik hou ook van onze katten, het is fijn om ze op schoot te hebben en te knuffelen. Ik ga graag naar Terschelling, ik hou van de veerboten!

Ik kan zelf niet goed lezen en schrijven, maar ik kan goed googelen en naschrijven van internet. Sommige dingen onthouden, zoals namen, is heel moeilijk voor mij. Ik ga met de bus naar een leuke school. Daar vind ik koken en in de tuin werken het leukste. Elke week ga ik een middag naar een zorgboerderij met kinderen van school en van voetbal, dat is superleuk.

Jelle is een hele vrolijke, ijverige jongen, lief en altijd bereid om te helpen. Hij houdt ervan als alles gaat zoals is afgesproken en zoals hij het gewend is.