Glijbaan met mensen die op een mat eraf glijden

PTLS Familiedag 2022

Op 9 april zou ons congres plaatsvinden. Ware het niet dat we het alweer verzet hebben, naar 10 september. Omdat de corona regels ondertussen flink versoepeld werden, konden we wél een meet & greet doen, vonden we als bestuur. Die vond plaats in Oud Valkeveen in Naarden!

Met 8 PTLS families uit het hele land brachten we een dagje door in dit leuke, overzichtelijke park. Wat een geweldig leuke gevarieerde groep en wat hadden we een hoop lol samen. De boys van 17, 18 en 21 jaar hadden elkaar al snel gevonden. En ook de jongere kids tussen de 3 en 10 jaar vermaakten zich opperbest. Met paaseitjes zoeken, de botsauto’s, de achtbaan, de supersnelle glijbaan, de draaimolen en nog veel meer leuks.

De meeste families hadden elkaar nog niet eerder ontmoet, maar wat was er veel herkenning in elkaars verhalen en wat was het fijn om te praten met ouders die hetzelfde meemaken! Voor de ouders met jongere kids ook hoopvol om de oudere kids te zien, en te horen over wat zij allemaal overwonnen hebben door de jaren heen. Kortom, veel gezelligheid en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

We gaan dit dan ook jaarlijks organiseren, voor een ieder die dat wil! Maar eerst kijken we uit naar ons eerste PTLS-congres op 10 september a.s. Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *